Facebook

Instagram

Home / Hi-Fi / Video / Nova Monitor Audio Monitor serija

Nova Monitor Audio Monitor serija

Hi-Fi / Video
Nameštaj | Hi-Fi / Video | Nova Monitor Audio Monitor serija
Nova Monitor Audio Monitor serija

Nova Monitor Audio Monitor serija

 

Kombinovanjem C-CAM (Ceramic - Coated Aluminium Magnesium) visokotonaca iz nagrađivane Bronze serije, i kreativnim korištenjem konfiguracije zvučnika u kutijama, zvučnici serije Monitor su podešeni za istinsku prirodnu reprodukciju muzike.

 

Narandžaste MMP II (Metal Matrix Polymer), delimično prozirne membrane srednjo/niskotonskih jedinica predstavljaju sjajan stilski dizajn i ugrađene u maštovito oblikovane kutije ulepšati će svaki prostor. Serija se sastoji od samostojećih, zvučnika za policu, subwoofera i centralne jedinice. S takvim izborom zvučničkih kutija, subwoofera i centralnog zvučnika, Monitor serija isporučuje detaljan i prirodan zvuk i u dvokanalnoj i multikanalnoj konfiguraciji. Klasa i stil očekivan od Monitor Audio zvučnika naglašen je i vrhunskom završnom obradom u orahu i crnoj ili beloj boji.

 

Moderan kvadratični kabinet upotpunjen je 133 mm srednjo/niskotonskom jedinicom i C-CAM visokotoncem. Smještanjem visokotonca u gornji ugao prednje strane, dizajneri su mogli smanjiti veličinu kutije i ponuditi jedinstveni izgled. Male dimenzije, tehnološka rešenja i otvor sa zadnje strane osiguravaju kvalitetnu reprodukciju bez obzira na smeštaj, a jednako dobro rade i blizu zida. Priključci su jednostruki, pozlaćeni i osiguravaju dobar kontakt. To su zvučnici za policu/stalke koji rade izuzetno dobro s obzirom na veličinu.

 

Sustav: dvostazni, za stalke/police

Frekventni odziv: 55 Hz - 30 KHz

Osjetljivost: 87 dB

 

MONITOR 100

 

Monitor 100 su zvučničke kutije za stalke ili policu lepih proporcija koje imaju 165 mm MMP II srednjo/niskotonsku jedinicu i 25 mm crni C-CAM visokotonac. Veći niskotonac i veća kutija osiguravaju veći i autoritativniji zvuk. Otvor je sa zadnje strane gde se nalaze i dva para priključaka koji omogućuju biwiring/biamping. To je zvučnik klasičnog, prepoznatljivog Monitor Audio akustičkog potpisa.

 

Sustav: dvostazni, za stalke/police

Frekventni odziv: 44 Hz - 30 KHz

Osjetljivost: 88 dB

 

MONITOR 200

 

Elegantni i vitki samostojeći zvučnici otkrivaju svoju pravu namenu - vrhunska reprodukcija i ukras svakog prostora. To su najmanji samostojeći zvučnici u ponudi i dizajnirani su da osiguraju zadivljujući zvuk u malim do srednjim prostorima. Imaju preciznost dvoetažnih konstrukcija uz poboljšanu reprodukciju niskih tonova i povećanu snagu.

 

Ugrađene jedinice su 2 x 133 mm MMP II srednjo/niskotonci zaduženi za snažne i kontrolisane bas deonice. Skretnica je podešena na višu frekvenciju tako da je zvuk fazno perfektan. Nožice se montiraju na elemente šire od same kutije što osigurava dodatnu stabilnost.

 

Sastav: dvoipolstazni, samostojeći

Frekventni odziv: 40 Hz - 30 KHz

Osetljivost: 88 dB

 

MONITOR 300

 

Samostojeći Monitor 300 zvučnici pune svaki prostor bogatim i izvanredno detaljnim zvukom. Elegantan izgled i moderan dizajn oplemeniće svaki prostor. To su najbolji zvučnici u seriji i dizajnirani su da daju maksimum u svakom traženom području. Ugrađena su tri 165 mm MMP II zvučnika - dva za niskotonsko i jedan za srednjotonsko područje. Srednjotonska jedinica zadužena je za čistoću i preciznost najozbiljnijih hi-fi zvučnika i dodaju neophodnu toplinu za stvaranje impresivnog muzičkog i kino iskustva. Zbog veličine i ugrađenih jedinica, Monitor 300 su namenjeni za rad u srednjim do velikim prostorima.

 

Nožice se montiraju na elemente šire od same kutije što osigurava dodatnu stabilnost.

 

Sastav: dvoipolstazni, samostojeći

Frekventni odziv: 35 Hz - 30 KHz

Osetljivost: 90 dB

 

MONITOR C150 (CENTRALNI)

 

Sa dve 133 mm MMP II jedinice i detaljima dizajna cele kolekcije, Monitor C150 centralni zvučnik dodaje prozračnost bilo kojoj vrsti reproduciranog zvuka i osigurava zanosno slušno iskustvo. Idealan je za smeštaj na komodu ili policu. Zatvorena kutija omogućuje smeštaj blizu zadnjeg zida bez uticaja na kvalitet reprodukcije. Monitor C150 diže preciznost i razumljivost filmskih dijaloga na sasvim nov nivo.

 

Sastav: dvostazni, komoda, polica

Frekventni odziv: 60 Hz - 30 KHz

Osetljivost: 88 dB

 

MONITOR MRW-10 (SUBWOOFER)

 

Snažni aktivni Monitor MRW-10 subwoofer isporučuje gromoglasni bas do 30 Hz i nudi uzbudljivo iskustvo gledanja filmova, slušanja muzike ili igranja računalnih igara. Čvrsta i kruta kutija načinjena je od 18 mm MDF ploča i ugrađeni 254 mm MMP II niskotonac i 100 W pojačalo D klase. Predefinirana su tri načina rada - muzika, film, impact kako bi se odziv mogao podesiti u skladu s prostorom ili ukusom, a kontrole koriste naprednu DSP (Digital Sound Processing) arhitekturu za veliku audio fleksibilnost.

 

Konstrukcija: bas refleks, otvor otraga

Ograničenje najniže frekvencije: 30 Hz (-6 dB)

Ograničenje najviše frekvencije: promjenjivo od 50 – 120 Hz pri 24 dB/oktavi

 

Kontakt: 4audio

tetetetet

Kontaktirajte nas putem društvenih mreža

Korisni linkovi

House Beautiful
House Beautiful | Uređenje doma | Nameštaj
Domus
Domus | Uređenje doma | Nameštaj
Interior Design
Interior Design | Uređenje doma | Nameštaj
Arhitectual Digest
Arhitectual Digest | Uređenje doma | Nameštaj
Better Homes and gardens
Better Homes and gardens | Uređenje doma | Nameštaj
Ideat
Ideat | Uređenje doma | Nameštaj